رند عبدالواحد محمد علي البير

اللغات : العربية – الأنكليزية
محل العمل : قسم الحاسوب – كلية العلوم الحاسوب وتكنولوجيا المعلومات

المؤهلات

• بكالوريوس (حاسوب) ، جامعة كربلاء ، كربلاء ، العراق (2011).
  • ماجستير (حاسوب) ، جامعة بابل ، بابل ، العراق (2017).

….

الدراسات الاولية

• أساسيات البرمجة.
  • أمن البيانات.
  • معالجة الصورة.
  • البرمجة الشيئية.
  • مترجم لغة

اشراف

• نظام اداره معلومات التدريسين
  • تشغيل مروحة اعتمادا على درجه حراره الغرفة باستخدام الاردوينو

المؤتمرات

• The Eighth Scientific Conference of Babylon University, 23-25April, 2002, Babylon City, Iraq.
  • The Fourth Yearly Scientific Conference of Kerbala University, 19-20 April, 2008, Karbala City, Iraq.
  • The First Symposium of Computer Department, Science College- Karbala University 2012, Karbala City, Iraq.
  • The First Scientific Conference of College Science of Kerbala University, 13-14 March 2013, Karbala City, Iraq.
  • The Fourth Scientific Conference of College Science of Kerbala University, 24-25 Feb. 2016, Karbala City, Iraq.
  • The Sixth Scientific Conference of College Science of Kerbala University, 21-22 Feb. 2018, Karbala City, Iraq.
  • The First International Conference and advanced Technology, 11-12 Feb. 2020, Assiut University, Assiut City, Egypt.